Eko ambalaža

Eko ambalaža- šta je to?

Eko ambalaža napravljena je od reciklirajućeg i biorazgradivog materijala koji ima minimalan negativan uticaj na životnu sredinu. Autentičan izgled eko ambalaže najčešće primjećujemo kod kraft posuda i kutija. Njihova braon boja dolazi kao prirodni proizvod drvene pulpe.

Budite šampioni održivog razvoja!

Održivi razvoj nije bez razloga popularna tema. Insistira se na što više ekološki prihvatljivih solucija u cilju očuvanja životne sredine. Eco friendly ambalaža će doprinijeti vašem biznisu ali i životnoj sredini.
Učiniće da se vaš brend istakne i ima svoj ekološki doprinos.

Ostavite dobar utisak na kupce

Vaša ambalaža je prvi utisak koji ostavljate na klijenta. Upečatljiva ambalaža je ono što odvaja jedan proizvod od drugog. Ono što čini da se baš Vaš proizvod ističe na polici. Eko ambalaža je jedini način da doprete i do onih koji ne prate društvene mreže i medije. Dozvolite da Vaše pakovanje govori umjesto Vas. Oni koji su aktivni neće se ustručavati da podijele sliku lijepo upakovanog proizvoda sa svojim prijateljima. Ne bojte se da i Vi podijelite fotografiju ili dvije. Bili biste zaprepašteni koliko Vaši pratioci žele da znaju o Vašim odlukama.

Eco friendly asortiman

Naše kraft posude su oslojene iznutra što ih čini vodonepropusnim i otpornim na masnoću. Koriste se za sve vrste jela ali i za handmade proizvode.

Kod nas možete pronaći papirne slamčice koje su proizvedene od visokokvalitetnog papira i ljepila na bazi vode. Posjeduju sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti. Idealne su za konzumiranje kako hladnih tako i toplih napitaka.

Kraft papirna kesa je Vaše idealno rešenje za pakovanje kada je u pitanju izdržljivost, svestranost i ekološka prihvatljivost, 100% biorazgradive, reciklarne i višekratne. Govore o Vašoj eco friendly priči baš na prvi pogled. Možete ih pronaći u različitim stilovima i veličinama. Kako bi Vaš brend bio prepoznatljiviji možete dodati i Vaš dizajn.

Drveni pribor za jelo se pokazao kao odlična alternativa plastičnom priboru. Iz dana u dan sve veći broj potrošača opredjeljuje se za ovu opciju.

Za još proizvoda posjetite eco friendly odjeljak na sajtu.